08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

O sărbătoare de familie pentru beneficiarii Centrului de plasament temporar al copiilor în situație de risc „Drumul spre casă”

//
Comentariu0

În contextul Zilei Internaționale a Copilului, specialiștii Direcției generale asistență socială și protecția familiei a primăriei au organizat o serie de evenimente luminoase pentru copiii din centrele sociale municipale.

Pe 29 mai, copiii de diferite vârste, de la Centrul de plasament temporar al copiilor în situație de risc „Drumul spre casă”, au devenit spectatori și, în același timp, participanți ai programului de divertisment muzical și dans „Copilărie – dulce rai”. Colectivele creative ale Școlii de muzică „George Enescu” și ale Palatului Municipal de Cultură au adus zâmbete și momente de neuitat.

O sarcină importantă a angajaților centrului „Drumul spre casă” și Direcției generale asistență socială și protecția familiei constă în revenirea copiilor în familiile părinților biologici, ajutându-i să se interconecteze și să-și schimbe viața spre bine.

Olga Tarnovskaia, mamă a trei copii, prezentând evenimentul a reușit să creeze o atmosferă de sărbătoare în familie, cu susținerea Direcției cultură, Școlii de muzică „George Enescu” și ale Palatului Municipal de Cultură, Agenției de organizare a sărbătorilor „Aero Design Bălți”, colectivului „Tandem Dance Club”. Cadourile pentru copii au fost pregătite de magazinul „Econom” (reg. Autogării), firma „Aqua Uniqa”, AO „Altair Z” – partener de încredere a Direcției generale asistență socială și protecția familiei.

Copilărie fericită, minunați copii!

Last updated: iunie 2, 2021 at 17:33 pm

Lasă un Răspuns