08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Rezultatul selecției Concursului de sprijin financiar din bugetul municipal al proiectelor de utilitate publică înaintate de asociațiile obștești din municipiul Bălți. Domeniul prioritar „sport (dezvoltarea fotbalului)”

//
Comentariu0

Comisia de concurs pentru evaluarea proiectelor de utilitate publică și a comenzilor sociale, creată conform dispoziției primarului nr. 135 din 05.08.2020, cu modificările și completările ulterioare, a aprobat în ședința din 3 august 2021 proiectul învingător, depus în cadrul Concursului de sprijin financiar din bugetul municipal a proiectelor de utilitate publică înaintate de asociațiile obștești din municipiul Bălți, pe domeniul prioritar „sport (dezvoltarea fotbalului)”.

În urma evaluării a fost numit învingător proiectul cu titlul „Promovarea și dezvoltarea fotbalului pentru tinerii or. Bălți”, depus de către organizația necomercială Asociația Obștească „Clubul Sportiv de Fotbal Bălți”. Comisia recomandă primarului municipiului de a acorda AO „Clubul Sportiv de Fotbal Bălți” sprijinul financiar din bugetul municipal prin finanțare nerambursabilă pentru realizarea proiectului dat, pentru anii 2021-2026.

AO „Clubul Sportiv de Fotbal Bălți”, сonform pct. 3.13.7. al Instrucţiunii privind acordarea din bugetul municipal a sprijinului financiar proiectelor de utilitate publică ale asociațiilor obștești, este obligată să se prezinte, în termen de maximum 10 zile de la data publicării rezultatelor concursului, la Secția relații cu publicul din DMD și RP a primăriei pentru încheierea contractului.

 

Last updated: august 10, 2021 at 15:47 pm

Lasă un Răspuns