08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Reparația drumurilor curților din mun. Bălți continuă. Acum se lucrează la cartierul nouă

//
Comentariu0

Curtea blocului nr.6 de pe strada N. Iorga are un aspect bine îngrijit. Repararea drumurilor și trotuarelor nu s-a făcut aici de câteva decenii. Intrările în curte, după ploi, au fost inundate cu apă, iar gropile și găurile creau obstacole pentru mașini.

Nicolai Grigorișin, viceprimarul mun. Bălți: „Reparăm drumul prin metoda peticirii găurilor și înlocuim bordurile teritoriului adiacent casei nr. 6 de pe strada N. Iorga. Schimbăm asfaltul, amenajăm sistemul de evacuare al apei pluviale. Locuitorii casei au apelat în mod repetat la primărie cu o solicitare de a face ordine în acest sector. Vom repara curtea. Apoi, lucrătorii vor trece pe str. Ștefan cel Mare, 1 unde sunt aceleași probleme”.

Locuitorii casei speră că apa din curte nu se va acumula pe suprafața drumului. Oamenii solicită, de asemenea, să amenajeze teritoriul adiacent casei – să instaleze un teren de joacă și câteva foișoare*, deoarece băncile și terenul de joacă, care stau de mult timp în curte, sunt în condiții groaznice.

Last updated: iulie 3, 2020 at 17:22 pm

Lasă un Răspuns