08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Reamintîndu-ne de copilărie…

//
Comentariu0

Direcția asistența socială și protecția familiei mun. Bălți, vine cu Sincere Felicitări, familiilor cu copii din or. Bălți, cu prilejul omagierii Zilei Internaţionale a Ocrotirii copilului, sărbătorită în Republica Moldova şi în alte aproximativ 100 de state, reamintîndu-ne de copilărie, acel paradis pierdut, ce ne marchează  parcursul întregii vieți.

Dragi copii, vă dorim sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumină, viaţa voastră să fie protejată de toate cele rele, îndemnându-vă părinţii să vă acorde mai mult timp, să vă cultive credinţa, speranţa, libertatea de a face bine, dragostea față de sine și de alții.

În cadrul omagierii Zilei Internaţionale a Ocrotirii copilului, la data de  29.05.2019 pînă la 400 de familii cu copii au beneficiat de pachete alimentare, oferite în parteneriat cu Societatea de Cruce Roșie Moldova și Turcia.  La data de 01.06.2019, peste 200 copii, proveniți din familii social vulnerabile  au fost antrenați în activități distractive promovate în parteneriat  cu  Asociația Obștească ”AltairZ”, la finele căruia copii au fost premiați cu mici daruri.

Cinci familii social – vulnerabile, au primit în dar cărucioare de vară pentru copii, cu suportul  Centrului Social „O mână de ajutor”.
Alți 25 copii, au fost antrenați în cadrul vizitei de la Muzeul de Istorie și Etnografie din Bălți, unde au beneficiat de oportunitatea de a-și cunoaște originea, portul și obiceiurile strămoșilor noștri, find susținuți de partenerii noștri, S.R.L. Linela, А.О. „Incomlac„.

Last updated: iunie 4, 2019 at 14:40 pm

Lasă un Răspuns