08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Omagierea noilor născuți în data de 01 iunie a.2019

//
Comentariu0

În temeiul Programului de acţiuni socio-culturale şi de caritate consacrate Zilei  de ocrotire a copilului, de către Direcția asistență socială și protecția familiei mun. Bălți în parteneriat cu Administrația Publică Locală și agenții economici locali, la data de 03.06.2019 au fost omagiați copii noi-născuți, în data de 01.06.2019.  Conform datelor dispuse de Centrul Perinatologic Bălți,  în această zi s-au născut 2 copii, Milena și Timur.  Fericitele mămici au primit daruri pentru copii, cît și suport finanaciar în mărime de 2000 lei.

Dna Curzac Elena, una din mame, menționează că, copii sunt un dar de la Dumnezeu și că darurile aduse sunt de mare necesitate, dat fiind faptul că ultima este deja la a treia naștere, și î-și dorește cu tot dinadinsul, ca copii ei să aibă parte de tot cei mai bun.

         Omagierea noilor năcuți în data de 01.06.2019, a devenit o frumoasă tradiție demarată an de an de către Direcția asistență socială și protecția familiei mun. Bălți, astfel încît menținerea frumoaselor tradiții este ceea ce stă la temelia unei familii de succes.

Dna Irina Serdiuc, secretarul Consiliului Municipal Bălți, atenționează asupra faptului că, Copii noștri sunt viitorul de azi și de mîine, anume ei sunt mesagerii prosperității unui oraș, asfel încît este oportun ca primordial să îndreptăm atenția asupra necesităților de creștere a acestora.

        Dna Veronica Munteanu, Șeful Direcției asistență socială și protecția familiei Bălți comunică că „ celebrarea evenimentului a fost posibilă datorită implicării, partenerilor locali; Slavena MEGAMARKET, S.R.L  “STIP”,  S.R.L. SILVIA BOMBONICI, care au fost sensibili la nevoile copiilor, aducînd astfel zîmbetul pe buze tinerelor mămici.

Last updated: iunie 4, 2019 at 18:19 pm

Lasă un Răspuns