08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul mun. Bălți a verificat calitatea lucrărilor de reparații a drumurilor și a avertizat: „În cazul lucrărilor necalitative, persoanele responsabile vor înlătura deficiențele din cont propriu”

//
Comentariu0

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a efectuat o inspecție pentru a verifica calitatea lucrărilor de reparații în curțile din cartierul 9.

Contractantul va continua lucrările de reparații în curți atât timp cât condițiile meteorologice permit. Cu toate acestea, primarul a avertizat în mod deosebit atât proiectantul și contractantul, cât și reprezentantul Agenției de supraveghere tehnică – în cazul unor lucrări necalitative efectuate în condiții meteorologice nefavorabile, aceștia vor purta răspundere și vor înlătura deficiențele din cont propriu. Primarul a atenționat – conform contractului, perioada de garanție este de 5 ani.

În acest cartier, contractantul SRL „Corsag”, efectuează următoarele lucrări: reparații capitale a carosabilului, amenajarea sistemului de evacuare a apei pluviale, instalarea bordurilor, asfaltarea drumurilor din interiorul curților și a locurilor de parcare.

Last updated: decembrie 1, 2023 at 17:47 pm

Lasă un Răspuns