08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Evenimentul de prezentare a Consiliului de Transparență din municipiul Bălți

//
Comentariu0

La data de 30 noiembrie 2023 a avut loc evenimentul de prezentare a Consiliului de Transparență din municipiul Bălți. Instituirea consiliului dat a fost posibilă datorită suportului Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și a reprezentanților autorităților publice locale, a implicării active a Asociației Obștești ,,Clinica Juridică” și partenerului A.O. ,,Pro Cooperare Regională”.

La acest eveniment au venit reprezentanți ai Primăriei municipiului Bălți, A.O. ,,Clinica Juridică” Bălți și, de asemenea, a fost prezentă și dna Janine Baudach (din partea GIZ). Fiecare din cei prezenți a vorbit despre procesul de formare și constituire a Consiliului de Transparență, format din persoane de diferite categorii vârstnice și sociale ce fac parte din diverse domenii de activitate.

În aceeași zi a avut loc și prima ședință a Consiliului de Transparență din municipiul Bălți, în cadrul căreia (prin vot unanim) au fost aleși: coordonatorul, coordonatorul adjunct și secretarul consiliului.

Au fost abordate câteva domenii în care corupția ia amploare deosebită și au fost stabilite chestiunile pentru următoarea ședință.

Last updated: decembrie 1, 2023 at 16:25 pm

Lasă un Răspuns