08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul mun. Bălți, A. Petkov: „Repararea străzii Kievului este una dintre cele trei sarcini prioritare, care trebuie rezolvate”

//
Comentariu0

Într-o emisiune live la SP, primarul a răspuns la întrebarea despre repararea străzii Kievului, numind-o cea mai dureroasă problemă în ultimii cel puțin cinci ani. Din păcate, am auzit poziția Ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, A. Spînu, cu privire la strada Kievului și nu mai sperăm la un ajutor din partea guvernului. Cu toate acestea, faptul dat nu ne-a descurajat, ci ne-a dat puteri în negocierile noastre cu investitorii. Primarul a asigurat că repararea străzii Kievului este una dintre cele trei sarcini prioritare, care trebuie rezolvate. În prezent, ne aflăm la etapa negocierilor cu investitorii, și avem precondiții serioase că repararea acestei străzi va începe în curând și acest proiect nu îi sperie pe investitori.

Primarul Alexandru Petkov a subliniat, de asemenea, că ne așteaptă o perioadă interesantă, deoarece avem adresări de la sponsori, care doresc să investească și în alte orașe din țară, nu doar în capitală. De asemenea, este încurajator faptul că sponsorii au interes și pentru municipiul Bălți, pentru că reprezentăm un obiectiv semnificativ pentru investiții.

Last updated: februarie 9, 2024 at 17:56 pm

Lasă un Răspuns