08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primăria municipiului Bălți începe primirea cererilor pentru înscrierea în grădinițe

//
Comentarii6

Primăria municipiului Bălți va relua primirea cererilor de înscriere la grădinițe după publicarea actului normativ corespunzător. Despre acest lucru a anunțat șeful Secției politici educaționale și management din cadrul DÎTS Bălți, Alexandru Roșca. El a precizat că cererile părinților vor fi acceptate la „Ghișeul unic”, cab. 115 al Primăriei municipiului Bălți. Acestea trebuie să fie însoțite de copii ale buletinului de identitate a unuia dintre părinți cu permis de ședere în municipiul Bălți și certificatul de naștere al copilului.

În condițiile de pandemie, instituțiile de educație timpurie respectă toate cerințele Comisiei Naționale de Sănătate Publică pentru a atenua răspândirea virusului. Dezinfectarea mânilor și măsurarea temperaturii au devenit deja o tradiție pentru copii și personalul instituțiilor. Părinții și persoanele terțe nu au dreptul să intre pe teritoriu. La intrarea în grădiniță se măsoară febra corporală. Toate încăperile sunt complet dezinfectate.

btv.md

Last updated: octombrie 13, 2020 at 19:20 pm

6 Responses

  1. Margarita

   Dna Elena răspunsurile depline le puteți primi la Direcția Învățămînt, Specialist principal (responsabil educație timpurie) Martîniuc Nelly bir.421 tel.(0 231) 2-01-28

   1. Adrian

    Bună ziua! La începutul lunii februarie am depus cerere pentru înscrierea copilului la grădiniță, mi sa spus ca voi primi scrisoare de la primărie cu care va trebui sa ma prezint la grădiniță. Pana în prezent nu am primit nimic…cum as putea sa aflu de ce nu am primit scrisoarea? La cine ma pot adresa?

    1. Margarita

     Bună ziua, vă puteți asdresa la dna Specialist principal (responsabil educație timpurie) Martîniuc Nelly 421 (0 231) 2-01-28.

Lasă un Răspuns