08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primăria mun. Bălți informează bălțenii despre desfășurarea lunarului de amenajare și salubrizare a teritoriului municipiului

//
Comentariu0

Conform dispoziției Primarului în mun. Bălți se anunţă în perioada 19 octombrie – 20 noiembrie 2020 desfășurarea lunarului de amenajare, înverzire şi salubrizare a teritoriului municipiului.

În perioada de desfășurare a lunarului de amenajare, înverzire şi salubrizare a teritoriului mun. Bălţi, miercurea se anunţa zi unica sanitara pe întreg teritoriul municipiului.

De asemenea a fost aprobat planul de măsuri privind desfăşurarea lunarului de amenajare, înverzire şi salubrizare a teritoriului mun. Bălţi în perioada 24 octombrie – 30 noiembrie, unde au fost încluși toate întreprinderile municipale, întreprinderile complexului energetic, APLP, CCG,  CCL, ACC, organizațiile și instituțiile de învățămînt.

Se remarcă, că in perioada desfășurării lunarului să se respecte măsurile de asigurare a sănătății publice, prescrise de comisiile Naționale și locale  extraordinare de  sănătate  publică  de urgență.

Last updated: octombrie 13, 2020 at 19:15 pm

Lasă un Răspuns