08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Prăjituri pentru bunica

//
Comentariu0

Bătrânii reprezintă trecutul nostru, iar noi, nepoții lor suntem prezentul. La Casmed se ține cont de acest fapt și se face tot posibilul pentru a le asigura buneilor un prezent cât mai fericit. În acest scop, pe parcursul lunii Octombrie 2016 am inițiat o campanie socială „Îmbătrânim activ și pozitiv”, în cadrul căreia sunt preconizate un șir de activități ce presupun implicarea activă atât a tinerilor, cât și a persoanelor vârstnice.

Unele din aceste activități sunt atelierele de creație pentru copii, care se petrec în fiecare zi de sâmbătă și duminică a lunii curente. Astfel în data de 15 octobrie a fost organizat un atelier cu tema: „Prăjituri pentru bunica”, întrucât toți cei 16 copilași care au participat, au avut ocazia de a-și bucura bunicile cu prăjituri făcute de ei însiși.

Datorită acestui atelier copiii au obținut prima experiență în arta mânuirii aluatului pentru copt. Fiecare și-a personalizat prăjiturele în modul în care a dorit, având la dispoziție diverse forme, ingrediente pentru ornat și desigur aluat delicios. Pentru a aprecia rezultatul muncii lor, participanții au fost primii care au degustat acele dulci creații făinoase, dar nu au uitat și de bunicile, de dragul cărora au și venit la activitate.

Înafara faptului că scopul atelierului a fost de a coace prăjituri pentru bunica, copii au avut parte de diverse activități distractive, de multă distracție și ajutor din partea altor bunicuțe, care în prezent sunt voluntare la organizația „Casmed”. În final i-am văzut pe toți fericiți și mulțumiți de rezultatul obținut, cu noi prieteni și surprize dulci pentru bunei.

Last updated: octombrie 22, 2016 at 13:06 pm

Lasă un Răspuns