08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

«Elitex» nu înseamnă de elită.

//
Comentariu0

La data de 13 octombrie în rezultatul examinării activităţii liceului privat «Elitex» comisia a depistat multiple încălcări din partea conducerii instituţiei în cauză. Însă obligaţiunile contractuale nu sunt singurele încălcări.

Despre rezultatele eficienţei procesului de instruire în instituţia privată  a informat dna Tatiana Dubiţkaia, şef DÎTS, la şedinţa comisiei de lucru, care a avut loc la data de 21 octombrie curent.


 

Comisia de lucru a expediat materialele controalelor în Centrul de Sănătate publică.

Spre atenţia părinţilor, credeţi şi acum că liceul privat „Elitex” este de elită? Gîndiţi-vă.

Iar conducerea Primăriei, la rîndul său, va face tot posibilul pentru a sancţiona încălcarea obligaţiunilor contractuale şi arendatorul să fie atras la răspundere în conformitate cu legislaţia în vigoare.

De menţionat:

  1. conform prevederilor legale, răspunderea de calitatea învăţămîntului, de condiţiile de educaţie şi instruire, în conformitate cu legislaţia în vigoare, revine conducătorului instituţiei de învăţămînt privat (al.11, art.36 Legea Învăţămîntului);
  2. competenţa de evaluare şi acreditare a instituţiilor din învăţămîntul privat este una din atribuţiile Inspectoratului Şcolar Naţional (Hotărîrea Guvernului nr. 898 din 27.10.2014).
Last updated: octombrie 22, 2016 at 14:56 pm

Lasă un Răspuns