08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Peste 30 de familii și pacienți ai clinicii psiho-neurologice au primit ajutor de la un filantrop din Scoția și A.O. „Uniunea „Speranța” ”

//
Comentariu0

Uniunea de susținere socială a tutorilor, a familiilor monoparentale și a persoanelor singuratice – A.O. „Uniunea „Speranța”” împreună cu coordonatorul proiectului, Igor Nikișov, membrul  oganizației „People in need”, Richard Lytton, în decurs de două zile au acordat ajutor pentru 17 familii din municipiul Bălți, 16 din s.Elizaveta și r-nul Soroca și desigur pentru pacienții dispensarului psiho-neurologic.

De această dată, sponsorii au pregătit cadouri excelente, care până acum nu au fost, după cum afirmă președintele organizației, Raisa Ceremuș: „Nimeni nu a pregătit cadouri din 18 produse. Avem o deviză cu coordonatorul proiectului, Igor Nikișov și familia sa: să ducem crucea cu sponsorii noștri pentru tot restul vieții. Suntem recunoscători sponsorilor permanenți din Olanda, doamnei Ester și domnului Max, pentru ajutorul acordat. Suntem recunoscători domnului Richard din Scoția pentru astfel de daruri bogate”.

Potrivit domnului Lytton, el a început să lucreze cu organizația din Bălți cu 5 ani în urmă, activând în România în oganizația „People in need”. Apoi a decis să ofere asistență financiară bălțenilor, achitând facturile pentru serviciile comunale a 2-3 familii. Domnul Lytton înmână personal pachetele cu cadouri.

În total în trimestrul II din 2019, AO „Uniunea„ Sperața” ”a deservit 500 de familii.

Last updated: august 1, 2019 at 19:49 pm

Lasă un Răspuns