08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Pensionarii au dreptul să călătorească în baza „permisului” în autobuzele de pe ruta nr. 2

//
Comentariu0

„Pensionarii au dreptul să călătorească în baza „permisului” în autobuzele de pe ruta nr. 2 toată ziua”, a asigurat viceprimarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, în cadrul emisiunii „Sinteza săptămânii” de pe postul de televiziune „BTV”.

În data de 30 aprilie, răspunzând la întrebările locuitorilor din microraionul Gării de Nord, despre posibilitatea/ imposibilitatea de a utiliza „permisele” pentru călătoria gratuită în autobuzele de pe ruta nr. 2, Nicolai Grigorișin a explicat că, în ziua de 29 aprilie s-a ajuns la un acord cu agenții transportatori că pensionarii ce locuiesc în microraionul Garii de Nord, unde este declarată situație de urgență (str. Kievului), au dreptul de a călători gratuit în autobuzele de pe ruta nr. 2, în timp ce pe alte rute, pensionarii pot călători gratuit în baza „permisului” doar de la ora 10.00 până la ora 12.00.

Reamintim transportatorilor, șoferilor și taxatorilor de autobuze de pe ruta nr. 2: Nu uitați de acordurile încheiate, fiți corecți și politicoși cu pasagerii!

Last updated: mai 6, 2021 at 18:04 pm

Lasă un Răspuns