08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Patru orașe din țară vor găzdui cel mare Festival – „Bucurie în Mișcare”!

//
Comentariu0

Kaufland și-a asumat angajamentul să susțină în continuare festivalul ”Bucurie în Mișcare”. Pentru că a avut un succes răsunător la prima ediție, Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță cea de-a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare”, în special pentru toți cei care preferă un mod activ de viață.

Ediția din acest an ia amploare și se va desfășura timp de 3 săptămâni, în perioada 10- 25 iunie 2017, în 4 orașe alese să găzduiască cea mai amplă inițiativă de promovare a mișcării în masă din țara noastră.

„Bucurie în Mișcare” vine în orașul tău: 

10-11 iunie – Orhei, Piața Vasile Lupu ;

17-18 iunie – lți, p. Independenței 1 (ngă Primărie) și Cahul, Parcul Central Grigore Vieru,

22-25 iunie – Chișinău, Parcul Dendrariu.

Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune astfel să aducă împreună copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleaşi pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.

Organizatorii vor amenaja diverse zone pentru toți cei care iubesc mișcarea, printre care: caravana de joacă pentru prichindei, cros-ul Bucurie în Mișcare, cursa Bucurie în mișcare pe biciclete, jocuri și concursuri pentru copii și familie, competiții sportive, demonstrații sportive, fitness și dans, jocuri de team-building, zona cu meșteșuguri, zona cu bunătăți de toate felurile, zona de relaxare și board-games pentru tineri și altele.

În campania din acest an, organizatorii lansează o provocare participanților prin intermediul unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării. Toate materialele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” vor fi oferite celor prezenți în schimbul unor donații, iar banii adunați vor fi utilizați pentru susținerea unor cauze sociale locale, indetificate împreună cu partenerii de la Guvern24.

Sursa: UNIMEDIA

Conform dispoziţiei primarului mun. Bălţi nr.221 din 12.06.2017  la data de 17-18 iunie pe piaţa Vasile Alexandri  va fi organizată activitatea de comerţ ambulant  în cadrul Festivalului „Bucurie în mişcare”.

Last updated: iunie 12, 2017 at 16:08 pm

Lasă un Răspuns