08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Omagierea la distanță a cuplurilor longevive

//
Comentariu0

Urmărind bunele tradiții ale organelor administrației publice locale, în luna august 2020 primăria mun. Bălți reprezentată de Direcția generală asistență socială și protecția familiei a omagiat cuplurile longevive deplasându-se la domiciliul acestora cu respectarea normelor igienico-sanitare deoarece a fost prelungită starea de urgență în sănătatea publică.

Conform dispoziției primarului nr. 146 din 13.08.2020 „Cu privire la organizarea felicitării cuplurilor longevive care au împlinit jubileul de 50 ani, 60 ani de căsătorie comună în anul 2020” au fost felicitate 19 cupluri longevive printr-un premiu bănesc de 2 000 (două mii) lei și o familie a sărbătorit jubileul de 60 ani, oferindu-i premiu bănesc de 4 000 (patru mii) lei, diplomă și flori.

O jumătate de secol trăită împreună, în durere și bucurie, cu lacrimi și zâmbet pe față, dovedind faptul că secretul unei vieți fericite trăite împreună este grija unuia fața de celălat, înțelegerea reciprocă, stima, dragostea și neapărat păstrarea tradițiilor familiale, au omagiat cuplurile: Iulian și Maria Damian, Mihail și Vera Sajin, Boris și Ludmila Svirid, Iurie și Liubov Mitusov, Semion și Ida Pînzaru, Nicolai și Ecaterina Lesnic, Petro și Tatiana Nebesnîi, Mihail și Elena Chitic, Boris și Anna Guțu, Nicolai și Anelia Melnic, Victor și Elena Soleanic, Gheorghi și Veronica Prisacaru, Anatoli și Tatiana Colbabciuc, Tudor și Nadejda Gheorghiță, Ivan și Valentina Iarcuțchi, Victor și Valentina Nedelco, Vasile și Maria Moraru, Ion și Evghenia Serbușca, Valeri și Galina Ivanov, Victor și Nina Stiopa.

Familia este mediul în care venim pe lume, ne dezvoltăm şi la rândul nostru ne formăm o altă familie. Este locul unde găsim înţelegere, linişte şi soluţii la problemele care ne frământă, cu condiţia ca în familie să existe comunicare, respect şi iubire.

Last updated: august 25, 2020 at 17:59 pm

Lasă un Răspuns