08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Omagierea la distanță a cuplurilor longevive

//
Comentariu0

Urmărind bunele tradiții ale organelor administrației publice locale, în luna iulie 2020 primăria mun. Bălți reprezentată de Direcția generală asistență socială și protecția familiei a omagiat cuplurile longevive deplasându-se la domiciliul acestora cu respectarea normelor igienico-sanitare deoarece a fost prelungită starea de urgență în sănătatea publică.

Conform dispoziției primarului nr. 132 din 23.07.2020 „Cu privire la organizarea felicitării cuplurilor longevive care au împlinit jubileul de 50 ani de căsătorie comună în anul 2020” au fost felicitate 10 cupluri longevive printr-un premiu bănesc de 2 000 (două mii) lei, diplomă și flori.

Cele 5 decenii trăite împreună, în durere și bucurie, cu lacrimi și zâmbet pe față, dovedind faptul că secretul unei vieți fericite trăite împreună este grija unuia fața de celălat, înțelegerea reciprocă, stima, dragostea și neapărat păstrarea tradițiilor familiale, au omagiat cuplurile: Valerian și Elena Belinschi, Victor și Maria Kostețki, Victor și Alexandra Musteața, Vasile și Svetlana Storoj, Valeriu și Galina Dvineanicov, Alexandru și Larisa Morari, Vladimir și Ludmila Garconița, Evstafi și Tamara Mazur, Ivan și Liudmila Frunze, Victor și Ana Osadciuc.

Familia este celula vieții pe pământ, un izvor nesecat de dragoste și respect, o comunitate de viață și iubire. Când relațiile sunt bazate pe respect și înțelegere între soț și soție, părinte și copil, ori copil și bunic atunci familia trăiește în armonie.

Last updated: august 3, 2020 at 17:36 pm

Lasă un Răspuns