08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

O priveliște nespus de frumoasă, încântătoare, ca în basme – în holul primăriei municipiului Bălți

//
Comentariu0

Pentru prima dată, la inițiativa dnei Tatiana Dubițkaia, viceprimar al municipiului Bălți, în legătură cu prilejul sărbătorilor de iarnă la primărie a fost pregătită o surpriză plăcută pentru angajații și vizitatorii blocului administrativ al primăriei.

Toți cei care au intrat în această dimineață, 27 decembrie a. 2019 – în ajunul anului 2020, au fost plăcut surprinși de minunata, frumoasa și încântătoarea vedere după transformarea holului blocului administrativ al primăriei într-un basm de Anul Nou. Compozițiile artei decorative „Feeria sărbătorilor de iarnă” expuse aici, au contribuit la trezirea diferitor emoții la toți cei care au venit – mirare, admirație, bucurie neașteptată și un zâmbet strălucitor.

Chiar la intrarea în clădire, în partea dreaptă este expusă o compoziție care simbolizează nașterea lui Iisus Hristos, în stânga – se află sania de Anul Nou a lui Moș Crăciun; nișele au adăpostit confortabil minunate șeminee vechi, iar în holul cel mare central al primăriei stau căsuțele acoperite de zăpadă în stil olandez, iar lângă ele oameni de zăpadă din papier, un manechin fermecător în ținuta de Anul Nou a unei doamne, mai mulți pomi de Crăciun confecționați din diverse materiale: scândurele, discuri cosmetice de bumbac, tulpini de porumb, la fel, aici sunt expuse și alte obiecte de décor, ca: o mașină în stilul retro din carton, o lampă de podea împodobită într-un decor elegant de Revelion și multe altele. Totul strălucește și sclipește, transmitând o dispoziție festivă tuturor oamenilor.

Expoziția a fost pregătită cu forțele instituțiilor preșcolare nr.nr. 10, 15, 1, 23, 38, 23, 36, 28, 43 și 48.

Moș Crăciun împreună cu asistenții săi au oferit vizitatorilor jucării pentru pomul de Crăciun.

Last updated: decembrie 27, 2019 at 11:45 am

Lasă un Răspuns