08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

O condiție de succes, o sursă de forță, o garanție a fericirii. Prima profesoară Natalia Taran

//
Comentariu0

Oamenii înțelepți spun: a găsi timp pentru muncă este o condiție pentru succes, a găsi timp pentru a te gândi la ceva este o sursă de forță, a găsi timp pentru a te împrieteni este cheia fericirii.

Munca, reflecția, prietenia și umorul strălucitor, dragostea pentru copii, patriotismul sunt componentele activității de mulți ani ale dnei Natalia Taran, profesoară la școala primară din gimnaziul nr. 14.

În ajunul sărbătorii profesionale a lucrătorilor din învățământ, absolvenții gimnaziului ș-au felicitat îndrăgita profesoară Natalia Taran. Conversație sinceră, poezii, flori și cadouri sunt momentele de fericire trăite de copii și de un veteran al muncii. Fiind originară din Odessa și absolvind Universitatea din Odessa, Natalia Petrovna a ajuns împreună cu soțul ei la Bălți, unde și-a început cariera de pedagog în școala nr. 14. Doamna Natalia a stat la originea nașterii unei mari familii prietenoase – personalul didactic al școlii.

Astăzi, aflându-se într-o binemeritată vacanța, dunmeaei își amintește cu tristețe anii de muncă, educația tinerei generații din Bălți, pe care le-a învățat-o nu doar să scrie și să citească, ci și să-și iubească patria, să prețuiască prietenia, să fie prieteni fideli și devotați, copii iubitori.

Având un suflet generos dna Natalia nu i-a lăsat pe copii să plece fără cadouri făcute de propriile ei mâini. Broderia a devenit pasiunea și inspirația ei creativă.

Într-o lume schimbătoare în care timpul curge ca apa

Unde viitorul și trecutul este despărțit într-o clipă,

Invariabil rămâne doar aceea ce nu poate fi distrus cu anii,

Acestea fiind înțelepciunea și cunoștințele, răbdarea și inspirația.

Last updated: octombrie 8, 2019 at 11:54 am

Lasă un Răspuns