08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Nicolai Grigorișin: este necesar de a urgenta lichidarea consecințelor avariei la rețele de energia termică în pavajul blocului locatar de pe str. Victoriei

//
Comentariu0

Sezonul de încălzire se apropie de final. De-a lungul întregii perioade la SA „CET-Nord” nu au fost depistate probleme grave și momentan, o situație neprevăzută- duminică spre luni sa depistat o spargere a țevii de furnizare a energiei termice lângă agenția de ecologie pe strada B. Glavan, în urma acesteia a fost inundat un subsol al blocului locativ  nr. 60 de pe strada Victoriei, situată peste trei case de la locul incidentului.

Scurgerea a fost înlăturată, apa din subsol a fost pompată, dar marți, 20 martie, nivelul apei în subsol din nou s-a ridicat. Analiza apei a arătat că în subsol a pătruns apa din canalizare. Au fost întreprinse măsuri de aerisire a subsolului, dar rezultate pozitive nu au fost, de aceea primarul interimar dl Nicolai Grigorișin a ordonat șefului DGC Veaceslav Zincovschi urgent să contacteze lucrătorii DSE-ului, să fie oferite utilaje pentru uscarea subsolului, ca locatarii să se simtă comod în locuințele sale.

null

Last updated: martie 23, 2018 at 16:05 pm

Lasă un Răspuns