08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Moșul a fost și la CRAT. Sărbătorile de Iarnă 2018!

//
Comentariu0

La 20 decembrie 2018, marea familie a Centrului de Resurse pentru Adolescenți și Tineret ,,CRAT,, din Cadrul DÎTS municipiului Bălți, s-a încins în hora Sărbătorilor de Iarnă împreună cu Moș Crăciun.

Activitatea a adunat la CRAT peste 20 de tineri-voluntari actuali și beneficiari activi, ce s-au implicat pe parcursul anului 2018 în evenimentele centrului. Echipa specialiștilor CRAT au pregătit cadouri și surprize, diplome, calendare personalizate și scrisori de mulțumire pentru voluntari și părinții lor. Astfel, fiecare voluntar a avut posibilitatea să menționeze care a fost aportul său în dezvoltarea Centrului, fiind premiat de către Directorul interimar CRAT Nonna Mihalcean, cu diplome de merit, calendare personalizate, insigne cu logoul Anticafenelei și carnete cu logoul CRAT.

«Anul acesta, am fost frumos surprinși de magia serii de Anul Nou, sărbătorită la CRAT. Moșul ne-a adus cadouri dulci, iar specialiștii împreună cu directorul ne-a uimit prin cadouri creative dulci, scrisori de mulțumire, insigne și carnete cu logouri pentru noi și părinții noștri. Acest gest i-a uimit pe părinți, pentru care au venit cu mulțumiri», a menționat voluntara CRAT Anastasia Găină.

«Am  pregătit această sărbătoare pentru tineri, timp de cîteva săptămâni și am rămas frumos surpinși cînd ne-am auzit și noi, specialiștii CRAT, numele la înmânarea diplomelor de merit, a agendelor cu logou și insigne din partea Directorului interimar CRAT_Mihalcean Nonna, și cadourilor dulci de la Moșul», a menționat coordonatorul departamentului Voluntariat CRAT Inga Pascal.

Cu ocazia Sărbătorilor care vin, Echipa CRAT urează La mulți ani frumoși, Sănătate și Împliniri partenerilor de dezvoltare a Centrului, tuturor Instituțiilor de învățământ cu care am realizat evenimente în anul care trece, Centrelor Municipale de Minori și Tineret Bălți, Părinților tinerilor și Colegilor!

«Venim cu mulțumiri DÎTS m.Bălți pentru cadourile oferite tinerilor în ajun de Sărbătorile de Iarnă, și spunem un mare Bravoo tuturor voluntarilor, beneficiarilor și specialiștilor CRAT pentru suflet și efortul depus», a menționat Directorul interimar CRAT_Mihalcean Nonna.

Urmăriți agenda Anticafenelei pe https://www.facebook.com/anticafeneabalti/

Last updated: decembrie 27, 2018 at 16:45 pm

Lasă un Răspuns