08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Discuții privind noi aspecte de colaborare între municipiul Bălți și municipiul Botoșani (Romania)

//
Comentarii2

La data de 28 decembrie 2018, delegația oficială a municipiului Botoșani, în frunte cu primarul municipiului dl Cătălin Mugurel Flutur, a întreprins o vizită de lucru în municipiul Bălți cu scopul de a analiza rezultatele parteneriatului în anul curent și, totodată, de a discuta noi perspective de colaborare în anul 2019.

În cadrul acestei vizite, oaspeții au avut o întrevedere de lucru cu dl Nicolai Grigorișin, primar al mun. Bălți și viceprimarii municipiului – Ghenadie Șmulschii și Lilia Sava. În cadrul întrevederii au fost discutate proiecte comune depuse în cadrul programului Operațional Comun Romănia – Republica Moldova 2014-2020, precum și implementarea proiectului privind dotarea Instituției de Educație Timpurie nr.6 «Luceafărul», finanțat din bugetul local al municipiului Botoșani.

La finele vizitei, atăt primarul mun. Bălți, cît și omologul său din mun. Botoșani, și-au exprimat convingerea că în an. 2019, vor consolida eforturile pentru a urma același ritm ascendent în dezvoltarea relațiilor bilaterale.

Last updated: ianuarie 22, 2019 at 6:26 am

2 Responses

  1. vlad

    Primarul de Botoșani a venit cu proiecte de finanțare. Care e răspunsul lui Grigorișin și primăriei Bălți?

    1. Margarita Pryakina

      Cred că nu ați fost atent la textul evenimentului. „Delegația oficială a municipiului Botoșani, în frunte cu primarul municipiului dl Cătălin Mugurel Flutur, a întreprins o vizită de lucru în municipiul Bălți cu scopul de a analiza rezultatele parteneriatului în anul curent și, totodată, de a discuta noi perspective de colaborare în anul 2019… au fost discutate proiecte comune depuse în cadrul programului Operațional Comun Romănia – Republica Moldova 2014-2020, precum și implementarea proiectului privind dotarea Instituției de Educație Timpurie nr.6 «Luceafărul», finanțat din bugetul local al municipiului Botoșani.”.

Lasă un Răspuns