08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, în vizită oficială la Bălți

//
Comentariu0

Pe 23 februarie 2023, Viceprim-ministrul și ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării a efectuat prima sa vizită oficială în teritoriu, unde s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice locale, antreprenorii și deținătorii de patentă din municipiul Bălți. În cadrul vizitei, ministrul a discutat cu studenții de la Universitatea de Stat „Alecu Russo”, a vizitat clădirea Centrului de Metrologie Aplicată și Certificare, precum și Parcul Industrial „Răut” și Zona Economică Liberă din Bălți.

Prima oprire a lui Dumitru Alaiba a fost la Universitatea de Stat „Alecu Russo”, unde oficialul s-a întâlnit cu studenții și a subliniat importanța susținerii generației tinere, care reprezintă prezentul și viitorul țării.

O altă întâlnire a avut loc cu reprezentanții autorităților publice locale – Viceprimarii de Bălți Tatiana Dubițkaia și Ghenadie Șmulschi, ai serviciilor desconcentrate, dar și cu antreprenorii din oraș. Aici au fost discutate noile obiective de creștere a economiei țării, dar și necesitățile activităților economice din Bălți.

Sursa de informație: Ministerul Economiei RM

Last updated: februarie 24, 2023 at 18:23 pm

Lasă un Răspuns