08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Miercuri – zi unică sanitară pe întreg teritoriu al municipiului Bălţi

//
Comentarii3

Conform dispoziției Primarului în mun. Bălți se anunţă în perioada 24 octombrie – 30 noiembrie 2016 desfășurarea lunarului de amenajare, înverzire şi salubrizare a teritoriului municipiului.
1
În perioada de desfășurare a lunarului de amenajare, înverzire şi salubrizare a teritoriului mun. Bălţi, miercurea se anunţa zi unica sanitara pe întreg teritoriul municipiului.

De asemenea a fost aprobat planul de măsuri privind desfăşurarea lunarului de amenajare, înverzire şi salubrizare a teritoriului mun. Bălţi în perioada 24 octombrie – 30 noiembrie, unde au fost încluși toate întreprinderile municipale, întreprinderile complexului energetic, APLP, CCG,  CCL, ACC, organizațiile și instituțiile de învățămînt.
2

Last updated: octombrie 19, 2016 at 20:41 pm

3 Responses

  1. Constantin

    Luati va rog masuri cu trotuarul din str.Malinovschi 22,intrarea in bloc,cartierul 8,e glod peste glod,copiii pleaca la scoala in cizme de cauciuc si lii frig la picioare, si inca o rugaminte,acoperisul fintinii din parcul cartierului 8 e pe cale de prabusire,cu un an si jum. in urma au fost curatati copacii in parc si a cazut o parte a copacului peste acoperis,in parc se joaca copiii,e foarte periculos,va multumim

  2. stanislava moder

    Stimate dle Constantin, pe solicitarea dvs a fost completată fişa de evidenţă şi control şi transmisă spre examinarea Direcţiei Gospodărie Comunală

Lasă un Răspuns