08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesajul de felicitare al Primarului municipiului Bălți cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

//
Comentariu0

SCUMPE ȘI DRAGI FEMEI!

În palmaresul bogat al frumoaselor sărbători, desfăşurate în luna lui „Mărţişor”, se înscrie distinct şi Ziua Internațională a Femeii, omagiată tradiţional de 8 martie.

Este o sărbătoare deosebită, ce reprezintă ziua feminității, a frumuseții, a dragostei, ziua când ni se oferă prilejul potrivit pentru a Vă spune cât de mult însemnați în viața noastră, a bărbaților. Duioase și gingașe, ambițioase și sensibile, delicate și emotive, dinamice și puternice, grațioase și distincte, chibzuite și curajoase. Sunt numai câteva din cuvintele ce vă caracterizează în mod special. Înțelegem că nu puterea fizică împinge fericirea spre destinatarii săi, ci anume străduința și silința femeilor de a construi căminul familial, de a da naștere unei vieți noi, de a da lumii cât mai multă culoare.

Cu acest splendid prilej adresez cordiale felicitări tuturor femeilor, însoţite de un buchet multicolor de sincere urări de sănătate, prosperitate, succese și realizări. Să radiați de bucurii infinite. Să fiți mereu iubite, fericite, apreciate și respectate. Să trăiți în armonia bunăvoinței. Pacea și înțelegerea să domine mereu în sufletul și în familiile Dumneavoastră. Să nu purtați niciodată grija zilei de mâine.

Vă doresc o primăvară însorită și un sincer „La mulți ani!”.

Cu respect,

Primarul municipiului Bălți

Nicolai Grigorișin

Last updated: martie 8, 2023 at 7:25 am

Lasă un Răspuns