08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesaj de felicitare din partea primarului Nicolai Grigorișin cu prilejul aniversării a 601 ani de la prima atestare documentară a orașului Bălți

//
Comentariu0

Dragi bălțeni și oaspeți ai orașului nostru!

Vă adresez sincere felicitări și urări de prosperitate, cu prilejul unui eveniment deosebit pentru întreaga comunitate bălțeană – Ziua mun. Bălți și Hramul Sf. Nicolai.

Este o sărbătoare a identității spirituale și a unității de simțire pentru toți cei care sunt aici ACASĂ.

Noi, bălțenii, vorbim limbi diferite, împărtășim diverse confesiuni, avem preferințe variate… și această diversitate ne face speciali. Dar știm să ne unim prin valori, prin scopuri comune… și această solidaritate ne face excepționali.

Deci sărbătoarea de azi constituie o ocazie aparte pentru a ne exprima recunoștința și respectul față de generațiile de ieri, care, prin muncă și efort susținut, i-au asigurat localității noastre un prezent frumos.

Mai e și momentul oportun să ne exprimăm admirația pentru cei care au ales să rămână aici, ca, prin perseverență și dăruire zilnică, să-i ofere orașului un viitor modern, în consonanță cu aspirațiile locuitorilor.

Dragi bălțeni! Vă apreciem înalt pentru tot ceea ce faceți și vă încredințăm de întreaga noastră susținere, pentru că bunăstarea și dezvoltarea municipiului reprezintă o prioritate incontestabilă a primăriei Bălți, precum și a mea personal.

Sunt ferm convins că inițiativele promovate în ultimii ani, parteneriatele încheiate cu entități din țară și de peste hotare, proiectele și acțiunile implementate în diverse sectoare vor contribui plenar la stabilitatea și împlinirea comunității bălțene.

Astăzi vă urez sănătate, pace și viitor senin.

LA MULȚI ANI, BĂLȚI! LA MULȚI ANI, BĂLȚENI!

Cu sinceritate, al vostru

Nicolai GRIGORIȘIN,

primarul mun. BĂLȚI

Last updated: mai 21, 2022 at 19:00 pm

Lasă un Răspuns