08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesaj de felicitare a conducerii Primăriei mun. Bălți cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învățămînt

//
Comentariu0

Stimați angajați din domeniul Educației,

Aţi ales să profesaţi într-un domeniu în care sacrificiul şi profesionalismul merg mână în mână, pentru că aceasta este singura cale de a oferi calitate și relevanță actului creator în care Vă implicați. O faceți cu dăruire și astfel asigurați continuitate valorilor promovate de umanitate. Prin Dumneavoastră rămâne vie credința în Bine, Frumos și Adevăr.

Acest deziderat își dovedește pertinența mai ales acum, când întreaga omenire trăiește o realitate frustrantă și dureroasă. Și iarăși Dumneavoastră sunteți cei care redați vieții culoare,  iar societății – speranța.

Vă mulțumim pentru că sunteți; pentru că, prin efort neîntrerupt și deschidere spre nou, educați generații de copii în spiritul lumii mereu în schimbare, oferindu-le, totodată, rădăcinile atât de necesare unei creșteri frumoase.

Vă suntem recunoscători pentru competența, rigoarea, perseverența pe care le demonstrați cu prisosinţă atât în cadrul orelor de curs, cât și al activităților extrașcolare și extracurriculare, ale căror frumoasă consecință sunt succesele obținute de elevii noștri la diverse concursuri și competiții republicane și internaționale. Dumneavoastră știți să provocați și să încurajați, să explicați și să sugerați, să susțineți și să inspirați, altfel-zis, să ghidaţi spre performanţă.

La rândul său, Primăria municipiului Bălți Vă asigură de întreaga susținere și încredere în  acest demers al Devenirii pe care îl realizați cu atâta probitate, educația reprezentând pentru noi o prioritate incontestabilă.

Dragi educatori, învățători, profesori, să aveți parte de sănătate, liniște, împliniri și bucurii depline!

Cu profund respect,

Conducerea Primăriei mun. Bălți

Last updated: octombrie 5, 2020 at 11:46 am

Lasă un Răspuns