08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Licitaţia publică “cu strigare” de realizare a bunurilor proprietate municipală, realizare a dreptului de arendă a sectoarelor de teren, realizare a sectoarelor de teren și realizare a dreptului pentru încheierea contractului de locaţiune a obiectelor proprietate municipală

//
Comentariu0

Conform comunicatului informativ, pe 22 decembrie, la ora 14:00, în incinta Primăriei municipiului Bălți (biroul 101) s-a desfășurat licitaţia publică “cu strigare”, unde au fost expuse la negocieri 3 loturi de realizare a bunurilor proprietate municipală, 4 loturi de realizare a dreptului de arendă a sectoarelor de teren, 19 loturi de realizare a sectoarelor de teren și 7 loturi de realizare a dreptului de a încheia contract de locaţiune a încăperilor libere. În total au fost expuse 33 loturi.

Pentru participare la licitație au fost depuse de către participanți 30 de cereri (persoane fizice și juridice) pentru procurarea a 23 de loturi.

Rezultatele licitaţiei vor fi publicate după achitarea de către cumpărători a costului complet pentru loturile procurate, în conformitate cu legislația în vigoare.

Negocierile au fost desfășurate de organizator – SRL “RILICI-COMPANY”.

Last updated: decembrie 28, 2020 at 8:47 am

Lasă un Răspuns