08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

La data de 1 iunie s-au născut micii bălțeni Maria, Chiril, Erica și Zlata.

//
Comentariu0

Trei fetițe și un băiețel au devenit eroii principali ai sărbătorii de 1 iunie – Ziua Internațională a protecției copilului. La data de 2 iunie bebelușii și mamele acestora au fost felicitați de viceprimarul mun. Bălți, dna Lilia Sava, șeful  Direcției asistență socială și protecția familiei, dna Veronica Munteanu și, desigur, de medicul-șef al Centrului Perinatologic Bălți dl Petru Nedelciuc.

Dna Veronica Munteanu a dat citire felicitărilor din partea primarului interimar dl Igor Șeremet: „ Ziua Internațională a Copilului – cel mai bun prilej de a ne aminti că venirea pe lume a unui copil e  un strop de coincidență, un pic de mirare, un pic de certitudine , muultă speranță  și întodeauna  atingerea miraculoasă a lui Dumnezeu. Un eveniment important și de valoare -1 Iunie, care a început cu o nouă viață, un nou destin și un viitor cetățean al municipiului Bălți, Maria Pelin, Chiril Gromov, Erica Chironda și Zlata Ceremnîh.  Bine ai venit pe Pămînt rază de soare… Din dragostea părinților tăi s-a născut un omuleț perfect!  Voia bună, surâsul gingaș al copilului Dvs să vă dea noi speranțe și credință în viitor. Fie ca acest moment să fie binecuvîntat și ca acest copil să fie tot ce v-ați dorit vreodată».

Fiecare familie a primit cadouri din partea DASPF și sponsorii Direcției – seturi de cele mai importante lucruri pentru îngrijirea nounăscuților.

La mulți ani!

Last updated: iunie 5, 2017 at 11:08 am

Lasă un Răspuns