08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

La Bălți avut loc Campania de informare „Cunoaște dreptul tău electoral”

//
Comentariu0

Comisia Electorală Centrală a dat start ediției din acest an a Campaniei de informare „Cunoaște dreptul tău electoral”. Scopul acțiunii constă în familiarizarea publicului cu prevederile legislației electorale și ale cadrului normativ conex, cu accent pe organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale și a referendumului republican constituțional din 20 octombrie 2024.

Un alt subiect important al discuțiilor desfășurate în teritoriu, la care participă primari și secretari ai consiliilor locale, ține de gestionarea listele electorale.

Campania a ajuns astăzi și la Bălți. La întrunirea cu membrii Comisiei Electorale Centrale au participat: Primarul de Bălți Alexandr Petkov,  reprezentanți ai autorităților administrației publice locale, ai partidelor politice, serviciilor desconcentrate și organizațiilor neguvernamentale, alegători din teritoriu.

Campania „Cunoaște dreptul tău electoral” vine în fiecare unitate administrativ teritorială de nivelul al doilea pentru informarea tuturor subiecților interesați referitor la prevederile legislației electorale.

Last updated: iunie 14, 2024 at 17:51 pm

Lasă un Răspuns