08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

La Bălți a avut loc atelierul de instruire „Sănătate în Toate Politicile”

//
Comentariu0

23 februarie, la Bălți, a avut loc atelierul de instruire „Sănătate în Toate Politicile” pentru reprezentanții administrației publice locale, serviciilor publice desconcentrate din mun. Bălți, instituțiile și întreprinderile publice și municipale, reprezentanții societății civile.

Cu un mesaj de salut către cei prezenți a venit primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, care și-a arătat deschiderea pentru o colaborare de succes cu reprezentații Școlii de Management în Sănătate Publică pentru promovarea unui mediu mai sănătos și prosper în comunitate.

Evenimentul a fost organizat de Școala de Management în Sănătate Publică, în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți, în cadrul proiectul „Viață sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile”. Atelierul a fost desfășurat în format hibrid: două zile în format on-line și o zi – cu prezența fizică.

Această întrunire a demonstrat angajamentul și dedicarea partenerilor în realizarea proiectului „Viață sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile”, contribuind la consolidarea eforturilor pentru îmbunătățirea stării de sănătate a comunității bălțene.

Last updated: februarie 24, 2024 at 7:24 am

Lasă un Răspuns