08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

„Încă mai vreau să trăiesc!” Olga Golovatiuc a împlinit 102 ani

//
Comentariu0

Olga Golovatiuc s-a născut la 28 mai 1917. Ea sărbătorește ziua ei de 102 ani cu două fiice iubitoare și grijulii: Sofia, de 75  de ani și Salbina, 70 de ani. Născută în s. Pervomaiscoie, căsătorită în satul Racaria, în anii 70 ai secolului al XX-lea s-a mutat cu soțul și copiii săi la Bălți.

După cum ne-au povestit fiicele, dna Olga își amintește adesea despre lucrul țărănean dificil, despre vremurile militare grele, că soțul a trecut prin întregul război și cum ea mergea să lucreze la prășit cu Sofia mică de tot, în brațele ei. Olga Golovatiuc, de asemenea, își amintește cu tristețe anii grei de foame, când cineva aducea o bucată de mămăligă, ea dădea copiilor, fără să se gândească la ea însăși. Astăzi, fiicele sunt principalele asistente, sprijinul și îngrijirea ei.

Îngrijire și atenție este acordată de administrația Primăriei, Direcția de Asistență socială și Protecția Familiei. Specialiștii direcției AS și PF, au venit cu un cuvînt de felicitare și i-au dăruit omagiatei ajutor financiar și flori.

La vîrsta celor 102 de ani de la naștere dna Olga Golovatiuc spune fiicilor sale: „Încă mai vreau să trăiesc!”

Last updated: mai 29, 2019 at 11:38 am

Lasă un Răspuns