08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În primărie au fost onorate cuplurile care au sărbătorit 50 și 60 de ani de viață împreună

//
Comentariu0

„Nu este nici un secret. Am trăit. Am crescut 10 copii împreună. Acum ne bucurăm de ei și de cei 28 de nepoți! Au fost multe clipe frumoase: zile de naștere, evenimente de nuntă, aniversări …”, ne-a împărtășit Veaceslav Aftinescu. Această familie infirmă complet superstiția căsătoriei în luna mai. Veaceslav și Emilia se bucură de fericirea liniștită a familiei, se ajută reciproc și se implică la implementarea proiectelor municipale sociale, fiind gata de a oferi o mână de ajutor celor ce simt nevoia.

Familia Aftinescu este una din cele 10 familii onorate de Primăria municipiului Bălți, la 9 iulie curent. În această zi nu au lipsit, ca de obicei, florile, adresările de felicitare și susținerea financiară. Familiile jubiliare au fost felicitate de către șeful adjunct al Direcției generale asistență socială și protecția familiei Nadejda Crîjanovscaia, care recent a fost decorată cu medalia „Meritul Civic”, pentru  munca conștiincioasă în domeniul asistenței sociale acordată populației, contribuția semnificativă la dezvoltarea sistemului de servicii sociale și pentru merite în socializarea și reabilitarea persoanelor, aflate în situație de risc social.

La activitate, din cele 10 cupluri, au avut posibilitate de a se prezenta numai șapte din ele, iar două familii au lipsit soții, pe motivul bolii. Indiferent de acest fapt, felicităm toate cuplurile omagiate cu aniversările împlinite, dorindu-le tot binele din lume: Mihail și Zinaida Reznic, Veaceslav și Emilia Aftinescu, Ion și Maria Danu, Gheorghe și Maria Deșcan, Valentin și Efimia Pasecinic, Valentin și Parascovia Morari, Boris și Elena Scurupa, Valeriu și Maria Moșin, Mihail și Raisa Liule, Boris și Elena Poberejnîi. Jumătate de veac împreună…

Cum a recunoscut Elena Poberejnaia, pensionată fiind la 77 de ani și activând în sistemul de învățământ 55 de ani, ea și soțul continuă a se cunoaște din nou și din nou… „Suntem împreună și sunt fericită”.

Last updated: iulie 11, 2021 at 19:30 pm

Lasă un Răspuns