08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În premieră în municipiul Bălți se va desfășura Forumul de Cooperare ,,Moscova-Bălți-Republica Moldova”.

//
Comentariu0

În premieră în municipiul Bălți se va desfășura Forumul de Cooperare ,,Moscova-Bălți-Republica Moldova”.

În scopul consolidării parteneriatului cu orașul Moscova din Federația Rusă, creșterii numărului de proiecte comune și crearea și menținerea unui dialog continuu al experților în principalele domenii de dezvoltare social-economică, la  23-24 noiembrie, în mun. Bălți, va fi organizat Forumul de Cooperare ,,Moscova-Bălți-Republica Moldova”.

Organizatorii Forumului sunt Guvernul Moscovei, Departamentul relații internaționale și economice externe, Centrul de Cooperare Internațională din Moscova în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți.

Principalul obiectiv al Forumului este crearea unei platforme eficiente permanente pentru discutarea inițiativelor strategice pentru dezvoltarea social – economică a regiunii și pentru elaborarea unor soluții concrete pentru crearea condițiilor armonioase de creștere economică, îmbunătățirea climatului investițional, asigurarea dezvoltării durabile și consolidarea cooperării internaționale.

Forumul va avea o structură complexă, formată dintr-o sesiune plenară privind aspectele dezvoltării colabărării și două sesiuni tematice în domeniul urbanismului și gospodăriei locativ-comunale.

Locul desfășurării forumului: Restaurant VisPas, str. Ștefan cel Mare 1A.

Forumul de Cooperare ,,Moscova-Bălți-Republica Moldova” va întruni reprezentanți ai Guvernului Moscovei, administrației publice locale din mun. Bălți și raioanelor Republicii Moldova, experți de profil din Republica Moldova și Federația Rusă , reprezentanți ai mediului de afaceri, societatea civilă și alți parteneri.

Last updated: iulie 11, 2019 at 18:28 pm

Lasă un Răspuns