08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Forumul de Cooperare se află sub amenințare. O delegație venită din Moscova la Bălți a rămas blocată pe Aeroportul Chișinău

//
Comentariu1

Participanţii la Forumul cooperării de afaceri „Moscova-Bălţi-Moldova” au fost blocaţi în Aeroportul Internaţional Chişinău, iar Poliţia de Frontieră le-a interzis intrarea în Moldova.

Despre aceasta au comunicat vicepreşedinţii „Partidului Nostru”, formaţiune condusă de primarul de Bălţi, Renato Usatîi.

Autorităţile nu au anunţat deocamdată motivul oficial al împiedicării delegaţiei Guvernului Moscovei de a participa la Forumul de la Bălţi.

Se cunoaşte că pe 23-24 noiembrie, la Bălţi este planificată desfăşurarea în premieră a Forumului cooperării de afaceri „Mosova-Bălţi-Moldova”. La el vor participa reprezentanţi ai Guvernului Moscovei, Primăriei Bălţi, a oraşelor şi satelor Moldovei, precum şi experţi de top din ţară şi de peste hotare în domeniul urbanisticii – în total circa 300 de persoane.

Forumul este îndreptat spre lărgirea contactelor directe între reprezentanţii businessului mic şi mijlociu din Rusia şi Moldova, susţinerea activităţii de antreprenor, schimbul de experienţă, informarea comunităţii antreprenoriale privind perspectivele de afaceri.

Forumul este organizat cu susţinerea Primăriei Bălţi şi Guvernului Moscovei, Departamentul relaţiilor economice externe şi internaţionale a Moscovei şi Centrului colaborării internaţionale de la Moscova.

Sursa: btv.md, ru1.md

Last updated: iulie 11, 2019 at 18:27 pm

1 Response

Lasă un Răspuns