08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În municipiul Bălți se poate introduce regim special în baza legitimațiilor

//
Comentariu0

Dacă prin decizia comisiei pentru situații excepționale municipiul va fi închis în carantină, atunci se va introduce regim special în baza legitimațiilor. Tipul legitimației, procedura de eliberare a acestora și modalitatea de obținere au fost stabilite de comisia pentru situații excepționale. 

Regimul special în baza legitimațiilor oferă dreptul la liberă circulație în municipiu a angajaților întreprinderilor și instituțiilor, ai serviciilor de urgență și ai instituțiilor medicale ce funcționează pe perioada stării de urgență. 

Nicolai Grigorișin, viceprimarul municipiului Bălți: „Legitimațiile încă nu au fost introduse în circulație. Le vom introduce dacă municipiul va fi închis în carantină. Deja am și elaborat modelul acestei legitimații. 

În cadrul unei ședințe a Comisiei pentru situații excepționale, a fost discutat un model al legitimației de acces ce va fi unică pentru toți. 

Veaceslav Zincovschi, șeful Direcției gospodărie comunale: „Dorim să îl distribuim tuturor managerilor întreprinderilor în formă electronică. Aceștia la rândul lor le vor ștampila. 

În Republica Moldova coronavirusul a fost diagnosticat deja la 864 de persoane. 

Sursa: btv.md 

 btv.md 

Last updated: aprilie 6, 2020 at 16:16 pm

Lasă un Răspuns