08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În municipiul Bălți a fost marcată Ziua Internațională a Tineretului

//
Comentariu0

În perioada 12-14 august, în municipiul Bălți, au avut loc o serie de evenimente, consacrate Zilei Internaționale Tineretului, care este sărbătorită pe 12 august. Potrivit dispoziției primarului nr. 246 din 11.08.2022, programul festiv a cuprins un maraton, jocuri de socializare și jocuri sportive. Evenimentele au avut loc în Parcul central.

În plus, bălțenii au avut ocazia să participe la un flash mob de dans, iar fanii jocurilor de societate au avut ocazia să joace Bunker și Uno. Participanții și invitații sărbătorii au fost distrați de animatori îmbrăcați în personajele lor preferate. Evenimentele au fost organizate de centre municipale de tineret.

De Ziua Internațională a Tineretului în Filiala nr. 2 a Bibliotecii Municipale „Eugeniu Coșeriu” din Bălți au fost organizate lecturi publice „Viitorul aparține tinerilor creativi”.

Conform programului festiv, în Parcul central a fost programată și vizionarea de film în aer liber, care a fost anulată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Pe 14 august, pe piațeta „Vladimir Vîsoțki”, a avut loc un concert festiv, care a fost și el întrerupt din cauza ploii. În ciuda vremii ploioase, publicul a fost mulțumit.

Sursă foto: eSP

Last updated: august 17, 2022 at 17:53 pm

Lasă un Răspuns