08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În memoria regretatei Janna Zaslavscaia

//
Comentariu0

La 26 iulie 2020, ora 05.00 dimineața, a trecut în lumea celor drepți Janna Zaslavscaia, șeful Direcției evidență contabilă a Primăriei municipiului Bălți. Au rămas profund îndurerați de această veste atât familia ei, cât și colegii de lucru, împreună cu care a muncit ani în șir.

Și-a început activitatea în Primăria municipiului Bălți din anul 2003, după desființarea Consiliului județean Bălți, unde Janna Zaslavscaia a activat în calitate de contabil. A continuat ca contabil în Direcția asistență socială și protecția familiei, după care, din 1 august 2011 – contabil-șef în primărie, șef al Direcției evidență contabilă.

Dumneaei a fost un om cu suflet mare, profesionistă în domeniul său. A educat o pleiadă de tineri specialiști contabili. Cunoștințele, experiența, capacitatea de a comunica cu colegii sunt de neprețuit pentru un conducător, precum a fost Janna Zaslavscaia.

A luptat bărbătește cu boala nemiloasă. La doar 55 de ani s-a stins prematur viața unei persoane cu literă mare, unui conducător talentat.

Trecerea ei în neființă este o grea încercare pentru toți cei apropiați, rude, copii și colegi.

Suntem profund îndurerați alături de familie, căreia îi aducem sincere condoleanțe!

Veșnic va rămâne vie memoria despre regretata Janna Zaslavscaia.

Domnul să o odihnească în pace!

Last updated: iulie 27, 2020 at 16:35 pm

Lasă un Răspuns