08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În atenția tuturor agenților economici din teritoriul mun. Bălți!

//
Comentariu0

Primăria municipiului Bălţi informează că, în perioada  30 ianuarie – 03 februarie 2019, în incinta C.I.E. „Moldexpo” S.A., mun.Chişinău, se va desfăşura cea de-a XVIII-a ediţie a expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”.

„Fabricat în Moldova” reprezintă principalul eveniment expoziţional al anului şi se desfăşoară sub înaltul patronat al Guvernului Republicii Moldova, fiind organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în colaborare cu agenţi economici, asociaţiile de business locale şi internaţionale.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.

Vă recomandăm participarea cît mai largă în cadrul acestora evenimente.

Pentru informaţii suplimentare şi expedierea cererilor de participare, contactaţi Direcţia Evenimente de Afaceri, Târguri şi Expoziţii a CCI RM: tel/fax: 022 21-14-42, 022 21-07-25.

Cererile de participare vor fi transmise pe adresa de e-mail: [email protected], [email protected] până la data de 30 noiembrie 2018.

Condiţiile de participare şi cererile le găsiţi pe site-ul oficial al Camerei de Comerţ şi Industrie (link)

Last updated: noiembrie 7, 2018 at 22:42 pm

Lasă un Răspuns