08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Împreună pentru educație de calitate. Conferința pedagogică din Bălți.

//
Comentariu0

Astăzi, 22 august, la Bălți s-a desfășurat conferința pedagogică cu genericul «Împreună pentru educație de calitate».  Gazda conferinței, Instituția Publică Liceul Teoretic «Mihai Eminescu» a creat o atmosferă de lucru, cît la ședința în plen, atît și în ateliere de lucru.

Cu mesaje de salut la sesiune s-au adresat Gaitur Grigore, director Colegiului de Industrie Ușoară; Caraiman Lucia, directorul Școlii profesionale nr.5; Ivas Efim, președintele Sindicatului «Viitorul» și Iurie Roșca, președinte Sindicatului Educație și Știință, după ce participanții au fost repartizați în 6 ateliere de lucru, unde s-au discutat următoarele probleme:

-Parteneriatul școală-familie între viziune și acțiune.

-Parteneriatul educațional întru sporirea managementului IET.

-Rolul cadrelor didactice în contextul reformelor curiculare.

-Utilizarea potențialului activităților educative extrașcolare – ca mijloc complementar de dezvoltare personală și de integrare socială.

– Formarea profesională de calitate – o premisă a evoluției în educație.

– Individualizarea procesului educațional pentru copiii cu CES.

E de menționat faptul, că anul 2018 a fost numit anul lui Ștefan cel Mare și Sfînt. Expoziția tablourilor  consacrată Marelui Voievod a fost o parte componentă a evenimentului pedagogic.Despre sesiunea a II a conferinței (ședința în plen) vă vom informa suplimentar.

Last updated: august 22, 2018 at 15:13 pm

Lasă un Răspuns