08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

„Gala Businessului Moldovenesc”. Învingătorii sunt numiți

//
Comentariu0

Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM felicită premianţii, companiile din regiunea Bălţi, participante la concursurile „Marca Comercială a anului 2019” şi „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor 2019” în cadrul celui mai impresionant şi mult aşteptat eveniment al mediului de afaceri autohton „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova  în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.

Participanților, pe 19 august curent, după ceremonia de premiere a concursurilor online, la Bălți, le-au fost înmânate premiile binemeritate, conform următoarelor nominalizări:

SA „Floarea Soarelui” „Mercuriul de Aur”, categoria „Produse alimentare”, Nominaţia „Reputaţie şi Încredere”, Marca Comercială „FLORIS” și laureat al Premiului pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor în anul 2019.

SRL „Gelibert” Premiul MareMercuriul de Cristal”, categoria „Bere şi băuturi nealcoolice”,  Nominaţia „Debutul Anului”, Marca Comercială „STILL aqua unIQa” și laureat al  Premiului pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor în anul 2019.

ÎCS „Knauf-Gips” SRL Laureat al Premiului pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor în anul 2019.

SRL „Creativ-Nord” Premiul MareMercuriul de Cristal”, categoria „Produse alimentare”,  Nominaţia „Debutul Anului”, Marca Comercială „Alexeevskie”.

Dorim tuturor învingătorilor succese în continuare şi realizări pe potriva aşteptărilor!

Last updated: august 24, 2020 at 18:07 pm

Lasă un Răspuns