08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

FONDUL PENTRU TINERI CONTINUĂ ACTIVITATEA ÎN MUN. BĂLȚI!

//
Comentariu0

Suntem în căutarea a 10 tineri motivați, care vor să devină lideri ai comunității în care activează.

Asociaţia obştească “Caroma Nord” lansează Concursul de recrutare a tinerilor pentru crearea “Fondului de Antreprenoriat pentru Tineri”  în mun. Bălți.

Organizat pe bază de voluntariat, proiectul va oferi  tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani un cadru prietenos și interactiv, în care să lucreze împreună și să ia decizii cu privire la comunitatea din care fac parte.

Cei zece tineri selectați vor promova și administra transparent un fond special destinat finanțării și implementării proiectelor inovaționale în domeniul antreprenoriatului.

Activitățile sunt preconizate în perioada septembrie 2018-august 2020.

Singurele condiții pentru a se înscrie în Concurs sunt:

  • să posede abilități de leadership și lucru cu tinerii: motivarea membrilor echipei, viziune, perseverență;
  • să fie gata să accepte provocarea de a deveni lideri ai comunității lor;
  • să fie creativi, proactivi și orientați spre învățare;
  • să posede bune abilități de comunicare orală și scrisă și un entuziasm debordant!

Tinerii care doresc să petreacă cei mai frumoși 2 ani alături de noi și să se implice în crearea și administrarea “Fondului de Antreprenoriat pentru Tineri”, sunt invitați să trimită CV-ul și o scrisoare de motivare la adresa asociației: [email protected] cu menţiunea : ”Solicitare formular de aplicare” pâna la data de 21 septembrie 2018, iar echipa proiectului va reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

“Fondul de Antreprenoriat pentru Tineri”  este un nou proiect implementat de Asociația obştească “Caroma Nord”,  finanțat din  resursele Uniunii Europene și cofinanțat de Guvernul Suediei prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

Pentru informatii suplimentare și formularul de aplicare  accesați: http://caromanordngo.weebly.com/fondul-de-antreprenoriat-pentru-tineri.html

Asociaţia obştească “Caroma Nord” este o organizaţie fondată în mai 2002 cu scopul  de a contribui la dezvoltare comunitară, activism social şi spirit de iniţiativă al cetăţenilor prin creşterea gradului de implicare în soluţionarea problemelor locale.

Last updated: septembrie 17, 2018 at 11:43 am

Lasă un Răspuns