08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Fondul pentru Tineri Bălți anunţă concurs de mini-granturi!!!

//
Comentariu0

Fondul pentru Tineri Bălți este un program de finanţare pentru tinerii cu vîrsta cuprinsă între 16 și 22 ani din mun. Bălți. Tinerii sunt încurajaţi să iniţieze proiecte prin care să aducă beneficii comunităţii şi în acelaşi timp să îşi dezvolte abilităţi personale de management financiar, leadership şi comunicare.

Dorim să încurajăm în special acele iniţiative care îşi propun un impact pe termen lung şi care sunt concepute având în vedere sustenabilitatea acestor proiecte. De aceea, încurajăm proiectele care dezvoltă comunitatea de tineri din municipiu, care folosesc finanţarea obţinută din fondul Fondul pentru Tineri Bălți pentru a crea produse sau servicii inovatoare pentru a răspunde unei nevoi a tinerilor. Iniţiativele trebuie să aibă un impact pe termen lung, inclusiv prin identificarea şi mobilizarea altor resurse din comunitate.

Pentru a putea solicita finanţare, tinerii trebuie să facă parte dintr-o echipă (minim 3 persoane) care va fi responsabilă de conceperea ideii de proiect şi implementarea acestuia.

Fondul pentru Tineri Bălți poate oferi finanţări cu valoare maximă de 6.000 lei pentru un proiect. Proiectele propuse de echipele de tineri pot însă să fie în valoare mai mare de 6.000 lei, iar în acest caz, solicitantul trebuie să facă dovada diferenţei dintre suma solicitată de la Fondul pentru Tineri Bălți şi cea totală necesară proiectului.

Data preconizată de începere a proiectelor este 1 octombrie 2018. Proiectele propuse trebuie să fie realizate timp de maxim o lună.

Echipele de tineri care au o idee de proiect pentru Fondul pentru Tineri Bălți pot trimite aplicaţiile (formular aplicare si formular buget) la adresa [email protected] până la data de 25 septembrie 2018. Înscrierea în concurs a unui proiect se face pe baza formularului de aplicare și formularului pentru buget care pot fi descărcate de pe site http://caromanordngo.weebly.com/concurs-de-mini-granturi.html

Alte detalii privind concursul de proiecte şi programul Fondul pentru Tineri Bălți, puteţi obţine direct de la secretarul Fondului pentru Tineri Bălți:
Gabriela Burlacu 
Telefon:    +373 673 97 918
Mail:    [email protected]

Last updated: septembrie 17, 2018 at 11:11 am

Lasă un Răspuns