08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Felicitările primarului cu ocazia serbării „ultimului sunet”

//
Comentariu0

Ca şi pentru mulţi alţi părinţi, pentru mine şi pentru soţia mea, astăzi este o zi la fel de emoţionantă.

Fiul Vladimir a finalizat primul an de studii la Instituţia de învăţământ superior din Rusia şi trece la anul doi de studii. Pentru fiica Anghelina şi colegii ei a răsunat ultimul sunet care este ultimul doar în acest an. Înainte le aşteaptă vacanţa de vară. Le doresc ca zilele de vacanţă să fie cât mai interesante şi însoţite de soare.

Dar pentru mulţi din liceişti şi gimnazişti „Ultimul sunet” a devenit într-adevăr ultimul. Pentru ei începe o etapă nouă a vieţii destul de complicată, dar în acelaşi timp, foarte interesantă.

Îmi amintesc de ultimul sunet care a răsunat pentru mine în anul 1986. Mi-a fost trist la gândul că nu mă voi întoarce niciodată la şcoala mea preferată, dar în acelaşi timp am fost cuprins de o bucurie când mă gândeam că acum se va împlini visul meu dorit de mai mulţi ani şi, în sfârşit, voi putea fi înscris la Şcoala militară în numele lui A. Suvorov.

 

Dragi absolvenţi, să luaţi aminte, că începând cu ziua de astăzi, destinul dumneavoastră depinde doar de voi. Nu vă fie teamă de nimic! Să mergeţi cu dîrzenie spre visul vostru! Sunt sigur că profesorii v-au pregătit pentru această perioadă importantă – au investit tot ce e mai valoros şi necesar pentru voi. Copii, veţi reuşi! Vă veţi descurca! Încercaţi, aspiraţi cu îndrăzneală, mergeţi mai departe, nu încetaţi să înaintaţi!

Consideraţiile mele faţă de profesori, pentru tot ce faceţi pentru copiii noştri, pentru cunoştinţele, grija şi bunătatea dăruită!

Last updated: mai 31, 2019 at 11:46 am

Lasă un Răspuns