08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Dragi bălțeni!

//
Comentariu0

De la mic la mare vin cu drag, să vă îndemn  în a celebra  „Copilăria”;  copilul de azi, copilul de ieri și de pretutindeni.

Ziua Ocrotirii Copilului este acel prilej de a ne îmbrățișa  înzecit, cu drag, acea comoară, care ne determină existența, scumpii noștri copii…

Cîndva copilăria  însemna  jocuri la aer liber, comunicare între semeni, zîmbete și forfote de copii, astăzi micii ștrengari, oricît ar fi cuceriți de noile tehnologii, tot tînjesc după „ copilăria” din poveștile buneilor, copilul fiind acea ființă pură, care știe să fie mulțumită fără motiv; să nu stea locului niciodată;  să obțină  cu insistență  tot ce-și dorește, savurînd acea  imensă  mirare, pe care un adult, niciodată nu o va simți atît de autentic.

Astăzi,  înțelegem că  un copil nefericit, este un viitor adult nerealizat. Este esențial ca părinții să dispună de o imensă doză de  răbdare și perseverență în educarea copiilor, doar un copil crescut într-un mediu protejat, unde este  învățat să primească și să ofere afecțiune necondiționată, va putea crește un adult optimist și prietenos, demn cetățean al mun. Bălți

Ziua copilului este un prilej de a ne aminti de copilărie, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia, de a aprecia şi iubi copiii şi de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor luminos, sigur, fericit şi plin de succese.

În numele autorității publice locale , îmi exprim deosebita recunoștință față de părinții, ce cultivă în copiii lor, zi de zi, acele tradiții și valori familiale, care ne determină identitatea, copiilor, urîndu-le un viitor prosper într-o familie fericită.

La mulți ani copile drag…

Cu mult respect și profundă gratitudine,

Primarul mun. Bălți,

N. GRIGORIȘIN

Last updated: mai 31, 2019 at 17:57 pm

Lasă un Răspuns