08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Felicitări cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi din partea primarului interimar Igor Șeremet

//
Comentariu0

STIMAŢI BĂLŢENI!

Anual la data de 3 decembrie 2017, celebrăm Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi, care reprezintă un prilej de a promova înţelegerea, de a schimba atitudinea şi a susţine persoanele cu care viaţa a fost mai crudă, dar care continuă să fie exemple de urmat şi depăşesc cu demnitate problemele cu care se confruntă.

Ne exprimăm solidaritatea şi respectul pentru aceste persoane. Nu lipsa sau prezenţa unei dizabilităţi îi face pe oameni deosebiţi, ci caracterul, munca, talentul şi aptitudinile.

Noi, locuitorii municipiului Bălţi, trebuie să tindem să creăm un mediu cu adevărat accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi, care este determinat în primul rînd de pregătirea noastră de a ajuta şi de capacitatea eficientă de a hotărî problemele acestor persoane, oferindu-le posibilitatea de a se autorealiza.

La nivel de municipiu, administraţia publică locală în colaborare cu organizaţiile non-guvernamentale şi societatea civilă face tot posibilul pentru susţinerea drepturilor fundamentale şi integrarea socială a persoanelor încadrate în grad de dizabilitate. Se asigură implementarea legislației în vigoare și se acordă o gamă complexă de măsuri privind asistența și susținerea persoanelor cu dizabilități prin realizarea diverselor tipuri de servicii de asistență socială, compensație municipală în perioada rece a anului, ajutor material, servicii sociale specializate prin intermediul serviciului de asistență personală, îngrijire socială la domiciliu dar și în cadrul centrelor sociale precum și prin aplicarea programelor sociale.

Dragi concetăţeni cu spirit puternic,

Niciodată nu disperaţi! Ţineţi minte că capacităţile dvs, dăruirea de sine, sensibilitatea şi delicateţea sunt necesare omenirii! Dvs puteţi conta întotdeauna pe sprijinul nostru!

Cu mult respect,
Primar interimar mun. Bălţi

I. Șeremet

Last updated: noiembrie 30, 2017 at 19:00 pm

Lasă un Răspuns