08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Felicitarea Primarului cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi

//
Comentariu0

Anual la data de 3 decembrie 2016, celebrăm Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi care reprezintă un prilej de a promova înţelegerea, de a schimba atitudinea şi a susţine persoanele cu care viaţa a fost mai crudă, dar care continuă să fie exemple de urmat şi depăşesc cu demnitate problemele cu care se confruntă. Ne exprimăm solidaritatea şi respectul pentru aceste persoane. Nu lipsa sau prezenţa unei dizabilităţi îi face pe oameni deosebiţi, ci caracterul, munca, talentul şi aptitudinile.

Adresez cele mai sincere felicitări persoanelor cu dizabilităţi care reuşesc să învingă  temerile şi încearcă să treacă peste problemele fizice cu succes.

Noi, locuitorii municipiului Bălţi, trebuie să tindem să creăm un mediu cu adevărat accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi, care este determinat în primul rînd de pregătirea noastră de a ajuta şi de capacitatea eficientă de a hotărî problemele acestor persoane, oferindu-le posibilitatea de a se autorealiza.

Dragi concetăţeni  ,,cu spirit puternic,”

Niciodată nu disperaţi! Ţineţi minte că capacităţile dvs, dăruirea de sine, sensibilitatea şi delicateţea sunt necesare omenirii! Dvs puteţi conta întotdeauna pe sprijinul nostru!

Vă doresc răbdare, perseverență, rezistenţă, sănătate şi multe realizări! Vă mulţumim mult pentru sufletul nobil pe care-l aveţi şi pentru lecţiile de viaţă pe care ni le daţi. Vă doresc să trăiţi din plin fiecare zi!

Cu mult respect,

Primarul  municipiului Bălți                                               Renato Usatîi

Last updated: decembrie 1, 2016 at 18:09 pm

Lasă un Răspuns