08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Expo-tîrgul universal „Primăvara la Bălţi” prilejuit de Hramul oraşului

//
Comentariu0

Recent, 18 mai, tradiţional, în preajma Hramului oraşului,  la Bălţi a fost inaugurat  expo-tîrgul  universal „Primăvara la Bălţi”. Ajuns la ediţia a XI-a şi desfăşurat sub patronajul primăriei municipiului,  evenimentul a fost  organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Calitatea de coorganizator  a deţinut-o şi în acest an fabrica de mobilă Polimobil SRL.

Potrivit Galinei Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM,  expo-tîrgul universal  „Primăvara la Bălţi”  a demonstrat realizările întreprinderilor autohtone – participante şi dorinţa acestora de a reveni  în municipiul Bălţi, care reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor inovative, căutarea  noilor parteneri.

La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţi APL şi mediului de afaceri din regiune, membrii Consiliului CCI a RM, consilieri municipali. Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat Natalia Romanenco, şef al serviciului comerţ din cadrul primăriei municipiului Bălţi, Alexandru Usatîi, consilier municipal, Ludmila Guţuleac, membrul Consiliului CCI a RM, director SRL  Molltex-Group.

Expo-tîrgul universal „Primăvara la Bălţi” a avut  drept obiectiv de bază susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri, precum și consolidarea  dialogului  public – privat viabil.

Ediţia curentă a fost completată cu program de afaceri, care  a inclus  ateliere de lucru, prezentări  de firme, degustări de produse,  dialoguri bilaterale.

La ediţia a XI-a a expo-tîrgului  universal „Primăvara la Bălţi”  au participat circa 50 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Rîşcani, Făleşti, Sîngerei, Glodeni, Drochia, Nisporeni, Ungheni, Criuleni, oraşele Soroca,  Rîbniţa,  Ceadîr-Lunga.

 

Last updated: mai 23, 2018 at 18:50 pm

Lasă un Răspuns