08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Anticafeneaua din Bălți #CRAT# Hramul Orașului Bălți – 2018

//
Comentariu0

La 22 mai 2018, tinerii Centrului de Resurse pentru Adolescenți și Tineret ,,CRAT,, din cadrul DÎTS municipiului Bălți, s-au implicat activ, cu suflet și foarte creativ în organizarea activităților distractive pentru locuitorii și oaspeții orașului.

«În ziua aceasta specială pentru orașul nostru, am propus un set de activități, implicînd specialiștii centrului și voluntarii în desfășurarea acțiunilor în Parcul pentru copii ,,Andrieș,,» – a menționat directorul interimar CRAT, Mihalcean Nonna.

Programul a fost lansat de eroii din poveste Clownul Vesel și Piratul, care au moderat începutul activităților centrelor de tineret. În scurt timp, aceștea au ocupat locurile sale în programă. Astfel tinerii centrului și specialiștii s-au mobilizat în 2 echipe, Echipa Eroilor din povești, ce ofereau îmbrățișări și foto pentru copii în Parcul ,,Andrieș,, și echipa care colora dispoziția copiilor prin ornamentarea desenelor pe față. «Aici zeci de copilași și maturi au  beneficiat de ospitalitatea Eroilor din poveste, au dăruit zîmbete, schimbat îmbrățișări și au realizat sute de poze colorate»,- a menționat coordonatorul departamentului Informațional CRAT, Chilat Gabriel.

«Am lucrat mai mult timp la pregătirea personajelor și am schițat costumele acestora, astfel ca în această zi totul să fie bine, voluntarii să se simtă împliniți iar copilașii fericiți de la lumea poveștilor, pe care am ținut mult să o creem»,- a menționat coordonatorul departamentului Creație CRAT, Cristina Jitaru.

«Sunt voluntară de cca 2 ani la CRAT, astăzi am fost alături cu echipa pentru a dărui un zîmbet copiilor și a crea dispoziție de sărbătoare. Cu drag și binevoință am participat la sesiunea de poze și la activitatea de a desena pe față»,- a menționat voluntara CRAT, Bleandură Gabriela.

Implicarea tinerilor în organizarea și desfășurarea activităților pentru tineri, este una dintre prioritățile centrului, pentru care lucrează întreaga echipă 24/24.

Urmăriți evenimentele pe https://www.facebook.com/groups/centretineretbalti/

Last updated: mai 23, 2018 at 18:38 pm

Lasă un Răspuns