08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Expo-târgul universal tradiţional de iarnă – prijej de sărbătoare la Bălţi

//
Comentariu0

Astăzi, 22 ianuarie, la Bălţi a fost inaugurat expo-târgul universal  tradiţional de iarnă, ediţia a XV-a. Evenimentul,  organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălți se va desfăşura în perioada 22 – 24 ianuarie 2020 pe piaţa Vasile Alecsandri. La ediţia din anul curent participă circa 30 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Râșcani, Glodeni, Fălești, Florești, Briceni şi din oraşele Ungheni, Ceadâr-Lunga, Comrat, Drochia, Soroca.

Scopul expo-târgului este de a promova producătorii autohtoni, precum și de a contribui la sporirea calității și competitivităţii produselor, mărfurilor, la stabilirea noilor contracte de afaceri. Pe lîngă avantajul de a consolida poziţiile pe piaţă, companiile participante au posibilitatea de a testa produsele şi serviciile noi la capitolul cerere pentru a îmbunătăți sortimentul.

Cu mesaje de salut către cei prezenţi la inaugurare a expo-târgului: agenți economici, reprezentanţii autorităților publice locale din regiune, societății civile și mass-media, s-au adresat Galina Codița, directorul filialei Bălţi a CCI a RM și Stela Cetulean, membru al Consiliului CCI a RM, directorul SRL Lefrucom, care au  menționat, că expo-târgul  constituie o platformă de comunicare între mediul de afaceri și consumatori, un instrument eficient pentru susţinerea şi promovarea întreprinderilor mici şi mijlocii din țară, dar și un prilej oportun pentru dezvoltarea dialogului public – privat.

Pe parcursul expo-târgului se vor petrece prezentări de firme, degustări, întrevederi bilaterale, precum și multe promoţii, acţii şi reduceri tentante.

În total, pe parcursul anului 2019, filiala Bălţi a CCI a RM în parteneriat cu APL a desfăşurat în municipiu și regiune 17 expo-târguri specializate şi universale.

Sursa: Chamber.md

Last updated: ianuarie 22, 2020 at 17:54 pm

Lasă un Răspuns